Денис Никифоров: Благодаря, че помогнахте на Станислав Чаушки от Благоевград

Скъпи, приятели.

Искам да благодаря на всички, които помогнаха по един или друг начин да се съберат необходимите средства за операцията на Станислав. Така всички заедно дадохме надежда и подкрепа, че той ще проходи!

На 13.12.2020 г., стартирах благотворителна кампания в помощ на Станислав като преди стартирането на кампанията той откри дарителска сметка, което гарантираше, че събраните средства ще бъдат използвани само и единствено за операцията и лечението, което му бе предложено в проформа фактури от болница в Турция. Тъй, като не искам да повтарям историята – всеки може да прочете началото на кампанията и историята на Станислав за необходимото му лечение от тук: ТУК.

Към днешна дата операцията на Станислав вече е извършена! По този повод искам да БЛАГОДАРЯ на всички, които помогнаха. Всички ние вярваме, че Станислав ще проходи след проведеното му лечение и затова искам да БЛАГОДАРЯ на: всички медии, които отразиха началато на кампанията ни. Това са мои колеги и партньори, с които работя от дълги години.

БЛАГОДАРЯ на кмета на Благоевград – Румен Томов и на Злата Ризова, за съдействието за отпускане на еднократна помощ за лечението на Станислав. Благодаря на община Благоевград и всички, които се включиха в помощ за Станислав.

Искам да БЛАГОДАРЯ на Ралица Илиева – Маркова, която стартира онлайн базар „Да помогнем на Станислав да проходи“. Благодарение на базара се събраха около 50% от средствата необходими за лечението на Станислав. Важно е да се отбележи и подчертае, че Ралица не спира да дава подробна информация в групата, да дава отчет на събраните средства, да информира групата за състоянието на Станислав и да качва документи свързани с лечението на младежа. Така, че всеки, който се интересува може да получи информация както от групата, така и от всички публикации, които са пряко свързани с кампанията.

ЕДНО ОГРОМНО БЛАГОДАРЯ, на всеки, който по един или друг начин помогна да се съберат за толкова кратък период средствата необходими за лечението на Станислав.

Благодаря за прозрачността на кампанията. По такъв начин е необходимо да се осъществява всяка една кампания, за да се запази доверието, защото дарителите имат права и е важно да знаят къде отива всеки един дарен лев. Затова, когато даряваме е необходимо да се запознаваме с историята на нуждаещия се, да видим дали сметката е дарителска, да се свържем с нуждаещия и семейството му, да може лесно да достигнем до всяка една информация!

ЗАЕДНО сме по-силни и всички ВЯРВАМЕ, че СТАНИСЛАВ след проведеното му лечение и рехабилитации ще проходи отново! Даряването е безвъзмездно, но СТАНИСЛАВ винаги ще помни, това което направи всеки един от Вас за него! Нека не спираме да си помагаме и да бъдем преди всичко ХОРА!

Благодаря ви,

Денис НИКИФОРОВ.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: