За нас

Диктофон медия е място за истински новини, интервюта, коментари и анализи!

Живеем във време, в което нямаме пълна свобода на словото. За съжаление истинската журналистика се среща все по-рядко. Идеята на този сайт е да споделя вашите новини, да прочетете неща, които традиционните медии рядко отразяват и защо не всеки един от вас да излезе с името си и да каже на обществото, това което иска да прочетат другите. Един от най-важните принципи на медията е да качваме само проверена информация.

Диктофон медия има своите принципи за истинска журналистка. Екипът на медията е изграден от журналисти, които имат принципи и приоритети.

Собственик и главен редактор на Диктофон медия е Денис Никифоров. Завършил е журналистика и актьорско майсторство в Нов български университет. Работи като журналист от 2014-та година като е бил част от екипите на най-големите медии в страната. Бил е водещ на радиопредавания, има стотици интервюта, репортажи и новини зад гърба си. Ресорите в медиите му са били свързани както със здравна, социална и културна журналистика, така и с разследваща. За своя професионален опит е бил отличаван многократно.

Към днешна дата работи като PR и е собственик на театрална школа за ученици и студенти Magic Art – http://www.magicart.art.blog

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Create a website or blog at WordPress.com

Нагоре ↑

%d блогъра харесват това: